dijous, 22 de desembre del 2011

Història del SIDA.


La vocació científica autèntica es caracteritza per la recerca del coneixement sense condicionaments ni dogmatismes previs. Galileu observà els cossos celestes i demostrà que la Terra girava al voltant del Sol. Malgrat tot, fou acusat d’heretgia i hagué de retractar-se de la seva tesi. Però, tot i així, la seva tesi triomfà anys després…
A més, la ciència és una vocació que, per anar bé, és difícil sotmetre als avatars del mercat, i cal impulsar-la socialment. Normalment, per assolir un avenç científic cal invertir en vàries línies d’investigació, de les quals potser només una aconsegueix un resultat positiu. Així, tenim l’exemple del científic Alexander Flemming, que descobrí l’efecte antibiòtic de la penicilina per un descuit casual…

Si és difícil una ciència humanament positiva sotmesa al mercat, més difícil és encara amb la pressió de certs interessos mercantils, quan s’acomoden a les patents dels vells invents. Aquesta és la causa que encara no s’apliquin les energies renovables als vehicles de transport urbà i rural, i continuem depenent dels motors de gas i petroli, que tantes guerres generen.
En un mercat on impera la corrupció i la irresponsabilitat, la ciència al servei d’una humanitat més lliure esdevé molt més difícil encara. Hi ha poders que promouen molt la investigació per l’alienació massiva i pel control de la població (nous sistemes d’alienació lúdica i televisions més modernes), però gens aquelles eines que facilitarien a les persones ser més lliures.
En aquest relat d’esdeveniments que ve a continuació, participarem en l’aventura d’uns científics crítics que volen posar en la pràctica la seva vocació dins l’àmbit de la investigació mèdica i biològica.
No només intenten replantejar una teoria científica, imposada arbitràriament, sinó que també intenten defensar l’equanimitat, la responsabilitat i el rigor que ha d’acompanyar la seva professió.
Veurem també com, mitjançant la seva labor pràctica, aquests científics ensopeguen amb la dura realitat de certs poders irresponsables, i com aquests poders pressionen en tots els àmbits (polític, econòmic, informatiu) per sotmetre la humanitat a la desinformació i al terror que constitueix la por a la SIDA.



http://www.youtube.com/watch?v=sEqu35mED1o

http://www.dsalud.com/index.php?pagina=sumario_136

http://www.dsalud.com/index.php?pagina=articulo&c=1584



NADIE HA FOTOGRAFIADO EL VIRUS DEL SIDA


SIDA: 25 AÑOS DE UN MONTAJE 
EL VIH/SIDA CARECE DE FUNDAMENTO CIENTÍFICO
Y SE BASA EN UN FRAUDE DEL Dr. GALLO EN 19841 


http://plural-21.org/index.php?option=com_content&task=view&id=146&Itemid=128



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada